Pågående projekt

Kv Bronsen-EKO

För Eurocommercials räkning har vi fått förtroendet att i samarbete med Team Projektpartner förvandla K-rautas tidigare lokaler vid Ingelsta till EKO Stormarknad. Arbetet pågår fram till hösten 2020.

Kv Kapellhorvan

I Kv Kapellhorvan har vi färdigställt en Direkten butik och arbetet fortsätter nu med en rejäl ansiktslyftning av ICA Strömmen som också kraftigt utökar sin yta. Heimstaden är fastighetsägare och projektet ska färdigställas under våren/sommaren 2020.

Kv Bruket 8, Vianor

På uppdrag av Estate Concierge och Estate Consulting ska vi under året uppföra en ny däck- och bilverkstad åt Vianor på Risängen i Norrköping. Arbetet är påbörjat i maj.

SCANDIC CITY, NORRKÖPING

Vi har rivstartat det stora projektet med Om- och Tillbyggnaden av Scandic City i centrala Norrköping. Det är ett spännande Partneringprojekt med fastighetsägaren Renströmmen Förvaltning AB och deras hyresgäst Scandic samt grannen Magnentus på vars tomt vi också bygger. Vi startade arbetet med systemhandlingar våren 2017 och har nu efter detaljplanearbete och arkeologi börjat med bygget. Etapp 1 färdigställs våren 2019 och hotellet får då en ny restaurang, reception samt ett 70-tal nya hotellrum som byggs ovanpå ett nytt underjordiskt garage. Etapp 2, Ombyggnad av befintlig reception och frukostmatsal är färdigställd och nu har vi påbörjat Etapp 3 som innebär renovering av ca 100 hotellrum.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår